Legfontosabb tudnivalók a vásárlásról

Gyors szállítás, már 965 Ft-tól! 21 999 Ft felett ingyenes szállítás!

Szállítási információk 

Szállítási mód Kézbesítési idő  Szállítási költség  Kiegészítés
GLS Házhozszállítással 2-4 munkanap 1 495 Ft
GLS Csomagpontra 2-4 munkanap 1 185 Ft
MPL Posta házhozszállítással 2-4 munkanap 1 495 Ft
MPL Csomagpontra 2-4 munkanap 1 185 Ft
MPL Postán maradó szállítás  2-4 munkanap 1 185 Ft
Foxpost csomagautomatába 2-4 munkanap 965 Ft Csomagautomatában átvehető csomagodat csak előre utalással, vagy bankkártyás előzetes fizetéssel tudod kiegyenlíteni!
Személyes átvétel a Bp. XVII. kerületben

Akár a rendelés napján!

Ingyenes! 
Személyes átvétel: 1173, Budapest Újlak utca 7. 


Kérlek vedd figyelembe, hogy csomagodat személyesen csak átvenni tudod, kipróbálni sajnos nem!!!


A törvényi keretek az általános szerződési feltételekben olvashatók. 

Személyes átvétel: 1173, Budapest Újlak utca 7. 

 

Fizetési módok

Fizetési mód Fizetési mód költségei
Bankkártyás fizetés(SimplePay)  Ingyenes!
Előre utalás  Ingyenes!
Készpénz Személyes átvétel esetén csak készpénzzel, előre utalással vagy oldalunkon előre leadott bankkártyás fizetéssel fizethet. A fizetés ingyenes!
Utánvét Utánvét költsége 390 Ft, Utánvét esetén fizethetsz bankkártyával és készpénzzel is.

Termékvisszaküldési garancia

14 nap az elállási jog, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően 14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük az interneten megvásárolt terméket, ha meggondoltad magad.

      A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁSRÓL

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A fogyasztó ezen jogát a jogszabályoknak megfelelően a termék megrendelése és az áruátvétele közti időben is gyakorolhatja. Ezen jogosultság nem illet meg abban az esetben, ha a szaküzletben személyesen vásároltad meg a terméket / termékeket, előzetes online rendelés nélkül.

     TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE

  1. Jelezd nekünk elállási igényed.
  2. Gondosan csomagold be a terméket minden tartozékával együtt.
  3. Helyezd el a számlát a csomagon belül.
  4. Add át a lezárt csomagot az általad, vagy a nálunk rendelt futárnak.


      FOGYASZTÓT NEM ILLETI MEG AZ ELÁLLÁSI JOG:

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kár, megtérítését! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

  • lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;

  • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza;

  • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (hajnyírók, hajformázók, hajkefék, férfi borotvák, női borotvák, epilátorok, IPL tartós szőrtelenítők, gyantázási eszközök, férfi szőrtelenítési termékek, női szőrtelenítési termékek, elektromos fogkefék, fogkefe pótfejek, lázmérők, inhalátorok, stb.).

  • valamint a jogszabályok által meghatározott további esetekben.

Beszerzés

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy néhány termékből nem tartunk árukészletet. Időnként előfordulhat, hogy egy, a kínálatban szereplő terméket nem tudjuk beszerezni, mert beszállítóink készlete kiürült. Igyekszünk az ilyen eseteket minimálisra csökkendeni, de teljesen kizárni sajnos nem tudjuk. 

További információk az ÁSZF-ben.