Trendelj velünk okosan

Miért számíthatsz ránk? 

Üdvözlünk a trendelj.hu webáruházban! A legújabb trendeknek megfelelő termékeket kutatjuk és kínáljuk elérhető áron. Kínálatunkban megtalálhatóak a Gyerekeknek szóló játékok, lábbelik, plüssök és társasjátékok. Emellett Harmónia kategóriánkban elektronikai, lakásdekor, textil termékek gyűjteményével tamogatjuk vevőink Harmonikus életét. Kisállat kategórinkban kutya és macska kiegészítőket, játékokat kínálunk. Bízunk benne, hogy megtalálod a Neked tetsző termékeket. Kérjük nézz körül a webáruházunkban és ha bármilyen kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot az Ügyfélszolgálaton keresztül. Köszönjük, hogy meglátogattad webáruházunkat, és reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk! :)
Miért a TRENDELJ.HU név?
Magát a trend szót a változás jellemző irányaként definiálják. Mit is jelent ez esetünkben? 
A változás vagy fejlődés, hogy melyik irányba tart életünk egy trendvonallal, trenddel ábrázolható. Magyarországi, hazai kereskedőként, célünk, hogy átlagemberként a termékrendelés egyszerűvé, biztonságossá és harmónikussá váljon.
Mit teszünk mi ezért?
Termékteszteket! Hitünk eléréséhez a legjobb beszállítók megtalálása, és az adott áron a legjobb minőségű termékek felkutatása a célunk. A trend motivációnkat az online térben zajló termékrendelés könnyebbé alakítása mozgatja. Trendelj velünk az online térben is, hogy együtt tehessünk a kényelem és harmónia eléréséért!
Miért az online rendelés?
Kényelmesen és gyorsan tudunk vásárolni bármikor és bárhonnan, nem kell elhagynunk otthonunkat, és a legtöbbször sokkal kedvezményesebben is tehetjük ezt. Webáruházunkban több átvételi módot választhatsz. Választhatod a személyes átvételt, vagy Kézbesítő partnereink segítségével csomagautomatát, csomagpontot, és házhoz szállítást is. A csomagküldő cégek gondoskodnak arról, hogy csomagodat ott vedd át ahol csak szeretnéd. Korábbi tapasztalataidat felhasználva a csomagkézbesítő partnereink közül Te magad választhatsz: MPL, Magyar posta, GLS és Foxpost.
Miért csináljuk?
A célunk, hogy a legjobb termékekkel trendelhess velünk! A vevők elégedettége első számunkra és fontos, hogy minden vásárlás elégedetten záruljon. Ennek érdekében minden termékünk kiváló minőségű, ár/érték arányú, és ügyfélszolgálatunk mindig kész segíteni, ha bármilyen kérdésed van. Vásárlóinkkal közös érdekünk az elvárt minőség biztosítása, Webáruházunkban forgalmazott termékek mindegyike kipróbálásra és tesztelésre kerül. A Vásárlást biztonságos és kényelmes online fizetési lehetőséggel, előre utalással vagy utánvéttel tudjuk lebonyolítani, de a XVII. kerületben személyes átvételnél készpénzes fizetési lehetőséget is kínálunk vásárlóinknak. 
A trendelj.hu webáruház a legjobb választás, ha új és trendi termékeket keres elérhető áron! Kínálatunkban megtalálhatóak a legújabb divatok és stílusok gyerekeknek szóló játékokban, lábbelikben, plüssökben, valamint társasjátékokban. Emellett, Harmónia kategóriákban elektronikai termékeket, női és férfi zoknikat és szappanrózsákat, művirág, illetve csomagolt díszajándékokat is találhatsz. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy elérhető áron kínáljunk ajándékötleteket, kiegészítőket és a leghasznosabb termékeket. Kisállat kategóriánkban pedig kutya-, macska-kiegészítőket és játékokat kínálunk. 
A trendelj.hu webáruház a legjobb választás ha új és trendi termékeket keres elérhető áron, kiváló minőségben és ügyféltámogatással. Kérjük, nézz körül a webáruházunkban, és ha bármilyen kérdésed van, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az Ügyfélszolgálatunkon keresztül. Reméljük, hogy hamarosan újra látunk, és közöseb lehetünk elégedettek a lebonyolított vásárlással.
Köszönjük, hogy Minket választottál! :)