Plüssök

Üdvözlünk a Trendelj.hu plüss és plüsspárna kategóriájában! Ha Te is rajonsz a mesék és a gyönyörűen megtervezett plüssfigurák iránt, akkor itt a helyed! Nálunk mindenki megtalálja az álmai plüssfiguráját, legyen az egy kedvenc mesefigura, egy aranyos állat vagy egy bájos mackó.

A mesefiguráink között megtalálhatók a legnépszerűbb karakterek az mesefilmek világából, mint például a Bing nyuszi, Poppy Playtime, Squid Game, Mancs őrjárat, és folyamatosan bővülő karakterek. Az állatfiguráink között pedig szerepelnek azok az állatok, amelyeket a legtöbbünk szeret, mint például a cuki cica, az aranyos kutya vagy a bájos pandamedve. A mackóink pedig biztosan örömet okoznak minden korosztálynak, hiszen nincs is annál jobb, mint magunkkal vinni egy puha, aranyos plüssmackót az ágyunkba vagy az utazásra.

Mindegyik plüssfiguránk magas minőségű anyagokból készül, és tökéletesen kidolgozott részletekkel rendelkezik. Az aranyos plüssök nemcsak díszítőelemek, hanem tökéletes ajándékot is jelentenek minden alkalomra, legyen az születésnap, névnap karácsony, nőnap, vagy Valentin nap.

Ha keres egy édes ajándékot a barátjának, szerelmének, családjának vagy gyermekének, akkor nézze meg kínálatunkat, és válassza ki a tökéletes plüssfigurát. Nálunk mindenki megtalálja az álmai plüssfiguráját, így ne habozz, nézd meg termékeinket, és rendelj most!


52termék
13
Magasság:
A termék magassága 30 cm
Szélesség:
A termék szélessége 40 cm
Raktáron
10 950 Ft 
9 499 Ft
19
Magasság:
A termék magassága 14 cm
Szélesség:
A termék szélessége 16 cm
Raktáron
5 250 Ft 
4 250 Ft
 
52termék

Plüss figurák, karakterek, párna, plüss cica, kutya plüss, Huggy Wuggy, Squid Game.
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 499 Ft - 9 499 Ft
Hosszúság
 (A termék hossza - cm)
A termék hossza 15 cm - A termék hossza 55 cm
Magasság
 (A termék magassága - cm)
A termék magassága 4 cm - A termék magassága 35 cm
Szélesség
 (A termék szélessége - cm)
A termék szélessége 5 cm - A termék szélessége 40 cm