Társasjátékok

Üdvözlünk a Trendelj.hu Gyerek társasjáték kategóriában! Ha a legjobb minőségű, szórakoztató és fejlesztő játékokat keresed gyermekek számára, akkor jó helyen jársz!

Kínálatunkban megtalálható minden, ami a gyermekek szórakoztatásához és készségfejlesztéséhez szükséges. Az általunk kínált gyerek társasjátékok között szerepelnek kirakósok, készségfejlesztő játékok, építőjátékok, ismeretterjesztő játékok és sok más.

Az általunk kínált gyerek társasjátékok kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyek garantálják a tartósságot és a hosszú élettartamot. Mindegyik játék szórakoztató és fejlesztő is egyben, így a gyermekek nem csak jól szórakoznak, hanem közben fejlesztik kreativitásukat, logikájukat, memóriájukat és egyéb készségeiket is.

A játékok között megtalálhatóak a legnépszerűbb és legújabb játékok, amelyek garantáltan elnyerik a gyermekek tetszését. A kínálatunkban szereplő játékok különböző korosztályok számára ajánlottak, így biztos lehetsz abban, hogy megtalálod a számára legmegfelelőbb játékot. 

Rendelj kényelmesen otthonról a Trendelj.hu webáruházból, és garantáltan elégedett leszel a választásoddal! Az általunk kínált gyerek társasjátékok kiváló minőségűek, szórakoztatóak és fejlesztőek, így biztos lehetsz abban, hogy a gyermekek nagy örömmel játszanak majd velük. Kínálatunk folyamatosan cserélődik, bővül új játékokkal, illetve fogynak el a korábbiak. Ne habozz, válassz az általunk kínált gyerek társasjátékok közül még ma!


11termék 111

Gyermeked alkotó képessége már 18 hónapos korban megkezdődhet!

Az építőjátékot a Maxi Blocks - Dohány cég gyártja Magyarországon. A vödör 32 darab színes kockával van töltve. 1,5 éves kortól 5 éves korig ajánlott a használata, így már a legkisebbek is belekóstolhatnak az építkezés örömeibe. A játék fejleszti a vizualizációs képességét, fantáziát, térbeli képzelőerőt, és a gyerekek már a színeket is gyakorolhatják vele.


A kockákból építhetőek tornyok, várak, járművek vagy városok. A csomag nagy méretű lenyelhetetlen masszín műanyag kockából áll. A gyerkőcöket hosszú órákon keresztül leköti a játék. Egyszerűen imádják!

Raktáron
4 990 Ft
20
Írj rá és töröld le! Fejlesztő kártyák, az Ábécé betűinek gyakorlásához, törölhető filccel és szivaccsal.
Raktáron
2 499 Ft 
1 990 Ft
Kezdete: 2024.04.27 A készlet erejéig!
29

A Játszva ismerjük meg a szakmákat című társasjátékkal játszva fejleszthető gyermeked kombinációs készsége, megismeri a foglalkozásokat, fejleszti a szem-, kéz koordinációt és logikát is!

Raktáron
2 390 Ft 
1 690 Ft
Kezdete: 2024.04.27 A készlet erejéig!
21
Társasjáték Mesterségem címere. A Játszva fejlesztünk gyártóitól. A játék célja: a gyakori szakmák megismerése.Raktáron
2 490 Ft 
1 970 Ft
Kezdete: 2024.04.27 A készlet erejéig!
11termék 111

Társasjátékok már a legkisebb gyerekeknek is! A gyerekek készségeinek fejlesztésére számos mód van. Tegyük játékossá a gyermekek tanulását és készségeik fejlesztését társasjátékokkal.
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 690 Ft - 4 990 Ft